Virksomheden juridiske navn

HEVEA BY HOFFIHEARTS ApS

A. P. Møllers Allé 17
2791 Dragør
CVR-nr. 32 27 14 80

 

Bestilling

Online-butikken er åben 24 timer i døgnet, men kan dog være lukket som følge af vedligeholdelse. En bestilling som er afgivet på en offentlig fri- eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.

Du skal være mindst 18 år gammel for at købe varer på Hjemmesiden samt besidde et gyldigt kreditkort, der er accepteret af os. Er du under 18 år gammel, skal du have et juridisk grundlag for at indgå en aftale med os.

 

Levering

Alle ordrer vi modtager inden kl. 12.00 på hverdage sendes samme dag. Ordrer vi modtager i weekenden og på helligdage sendes altid førstkommende hverdag. Vores forventlige leveringstid er 1-3 hverdage.

Du vælger selv hvordan vi skal levere din pakke. Vi sender pakker med GLS.

GLS Pakkeshop DKK 39,-
GLS Hjemmelevering DKK 59,-

 

Betaling

Beløbet for din ordre trækkes altid først når varen afsendes. Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. moms.

 

Fortrydelsesret

Hvis du bor i Danmark og har modtaget din vare i Danmark, og udøver din fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger. DU SKAL BETALE de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen til os.

For at udøve fortrydelsesretten skal du meddele os din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring via e-mail cs@heveaplanet.com eller ved telefonisk henvendelse på +45 50491480 med følgende oplysninger:

  • Det fulde navn på det købte produkt
  • Dit ordre nummer ( starter med # i toppen af din medsendte kvittering)
  • Hvorfor du ønsker at returnere varen.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet – 14 dage fra du har modtaget varen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur.

Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage. Uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor du har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret.
Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som fx at bryde forpakningen, som sikrere at produktet stadig er forsejlet i pakken når vi får det retur.
Hvis du har taget varen i brug ud over hvad der er nødvendigt for at konstatere varens art forbeholder vi os retten til, efter en konkret vurdering i hvert tilfælde, at reducere tilbagebetalingen eller lade tilbagebetalingen helt bortfalde.

Hvis du sender varen retur, skal denne sendes til nedenstående adresse, husk at kontakt vores kundeservice pr. mail før du sender retur: cs@heveaplanet.com

HEVEA
A.P. Møllers Allé 17
2791 Dragør
Danmark
Att.: Returvare web

 

Reklamationsret

Ifølge EU-lovgivning har du 2 års reklamationsret. Denne reklamationsret er kun gældende for heveaplanet.com produkter som IKKE er forseglede. Bemærk dog at de fleste af vores produkter er forseglede af hygiejniske grunde. Reklamationsretten er derfor IKKE GYLDIG på vores forseglede produkter, hvis den forseglede forpakning er brudt.

Alle produkter skal vedligeholdes ifølge instruktionerne på de enkelte produkter.

Heveaplanet.com kan ikke blive holdt ansvarlige for skader eller slid som følge af forkert vedligeholdelse eller opbevaring. Læs instruktionen på produktets pakke eller under FAQ her på hjemmesiden.