HEVEA FORSKELLEN

HEVEA BEGYNDTE SOM ET SPØRGSMÅL

HEVEA begyndte som et spørgsmål, der havde brug for et svar: Hvordan tager vi os af vores børn og vores planet på en lidt bedre måde?
Vi arbejder hver dag hårdt for at vise, at den måde vi handler på, og de valg vi træffer, gør en forskel for os selv, vores egne børn og for alle de kommende generationer.

Vores mission med at finde bæredygtige løsninger og alternativer til plastik fik os til at søge mod naturgummitræet Hevea Brasiliensis. Og det har helt fra starten skabt basis for vores mission og vores formål, og alt vi gør. 

PLASTIK ER PASSÉ, NATURLIG ER NU!

Hevea, eller naturgummi, kan erstatte mange former for plastik, silikone og andre petrokemiske materialer. Naturgummi nedbrydes naturligt, men kan også genbruges til at lave nye produkter – og det benytter vi os hele tiden af med stor stolthed.

Vi udfordrer hele tiden os selv med én selvpålagt begrænsning:

Vores produkter skal indeholde naturgummi eller naturgummitræ – og meget gerne være udelukkede af naturgummi.

Men dette er imidlertid ikke en reel begrænsning, for vi bliver stadig bedre til at bruge materialerne. Og trods al vores nysgerrighed for at lave nye produkter, holder vi fast i vores rødder og vores eksistensberettigelse:

At skabe en masse fingeraftryk på planeten, der gør det lidt bedre end det, vi arvede fra de tidligere generationer. 

SHOP NU

GODT DESIGN & NATURLIGE MATERIALER


Geografisk er vores ophav og fokus mangfoldigt. Hevea-træerne hovedsageligt vokser i Sydøstasien, og meget af vores produktion kræver kompetencer, erfaring og produktionskapacitet, som findes tæt på plantagerne i Malaysia og Thailand, hvor naturgummiet høstes.

Vores designfilosofi er 100% dansk, og vi er formet af klassisk dansk design, der kombinerer enkelt design med fokus på funktionalitet.

Og det er kombinationen af design og det pragtfulde, naturlige materiale, der gør os unikke, og som er fundamentet for vores produktudvikling og vores eksistensberettigelse.