UPCYCLING


Vi tror på 2. og 3. liv for HEVEAs sutter:

Sammen kan vi upcycle gamle sutter og skabe ny værdi.


UPCYCLE & SPAR

BRUGTE SUTTER

Vi ved, at et barn, der bruger en sut, normalt bruger mellem 20 og 50 af dem om året, da du (af sikkerhedsmæssige årsager) bør udskifte sutten ca. hver 8. uge. Så hvis du bruger 4–5 ad gangen, og barnet elsker dem i omkring 2-3 år, bliver det hurtigt til 70+ sutter. Det er rigtig meget naturgummi! Og selvom vores børn efterlader små fingeraftryk, kan vi hjælpe dem med at blive endnu mere bæredygtige

UPCYCLING

Hos HEVEA hader vi spild, men vi elsker upcycling, så vi har undersøgt, hvordan vi kan genbruge gamle sutter til at gøre noget nyt.

Nu har vi fundet en måde at genbruge gummiet på, så det er totalt steriliseret, men alligevel stærkt og holdbart. 

DU SPARER*

Men først skal vi begynde at indsamle brugte HEVEA-sutter, og vi vil meget gerne have din hjælp til at hjælpe os! Og som et ekstra incitament til ikke at kassere de gamle sutter, vil vi gerne belønne dig for at sende dine brugte HEVEA sutter til os.

For hver sut du sender til os, giver vi dig 1% rabat på vores webshop

SPAR

Send os 8 brugte sutter og få 8% rabat på dit næste køb på webshoppen. Send os 10 brugte sutter og få 10% rabat, og så videre.

Du vil modtage en kupon kode som du kan bruge på din næste ordre.

*Minimum 3 stk. svarende til 3% rabat. Maks. 50 stk. svarende til 50% rabat.  

FORDELE

Ikke kun bidrager du til at minimere dit CO2-fodaftryk, du får også muligheden for at spare penge på ethvert køb i vores webshop. Vi har ikke noget imod hvilken tilstand de brugte sutter er i, så længe de er HEVEA sutter.

Send dine brugte sutter til os med en note, der angiver dit navn og din e-mail-adresse, så kontakter vi dig med din kampagnekode. 

START I DAG

Lyder det ikke nemt? Kom i gang med at samle de gamle HEVEA sutter og send dem til os på følgende adresse:

HEVEA
A. P. Møllers Allé 17
2791 Dragør
Denmark
Att: HEVEA Upcycling